Tudatfrekvenciák

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Tudatfrekvenciák

Az emberi elme, a maga felfoghatatlan működésével, mint mindenható processzor uralja személyes működésünket. Gyűjti az adatokat, elemzi őket, parancsokat ad a folytatásra. De vajon tényleg az elme az aki képes minden információt begyűjteni és értelmezi: Tényleg az emberi tudat, a gondolkodás az ami tökéletes irányítással bír minden felett? Ezt a kérdéskört tanulmányoztam, amikor kialakult a tudatfrekvenciás terület az Innovatív Healing kezelések sorában. Meglepő és gondolatébresztő megállapításokra jutottam, amikor az emberi tudat-elme működés és más területek közötti összefüggésekkel kapcsolatosan.  

Elme, tudat komplexitás

Rengeteg irodalom hozzáférhető már az emberi elme teremtő képességeiről. Azokról a határtalanul elérhető célokról, melyeket az emberi zsenialitás, kreativitás és pusztán a fizikai síkon végrehajtott logikai műveletek útján képes elérni. Mégsem hagyott nyugodni a gondolat, hogy pusztán ennyi lenne a titok, az emberi elme működésének maximalizálása. Ahogyan újabb és újabb szakirodalom került a kezembe, olyan tudások és tanítások is elértek hozzám, mint például a kvantum fizika. Az Innovítv Healing módszer, fontos alapja és tudományos mérföldköve a Theta Healing módszer, mely bizonyítja, hogy az emberi elme és a mindent körülvevő egyetemes tér, olyan műveletek, folyamatok végrehajtására is képes, mely messze túlmutat az egyszerű fizika szabályokon. Ekkor fogalmazódott meg bennem az az irány, mely a területeim között kiemelt helyet kapott.

A Tudatfrekvenciás programok, teremtésprogramok, vonzásprogramok vagy bármely más területekre alkalmazva, az emberi elmét, mint fontos alapelemet integrál egy módszerbe, de mindezt egy különleges algoritmus szerint rendezve olyan más kiegészítő elemek közé, mint az energia, a rezgés, a spirituális tér, a mentáltest, vagy az érzelmi és akár a tudatalatti világ. Pontosan ezért lehetséges az, hogy nem csak az elme aktivitása lehet fontos egy kitűzött bármilyen cél elérésére, de az is prioritás lehet, hogy hogyan tudjuk kikapcsolni a gondolatainkat, ha éppen arra lenne szükség.

Az Innovítv Healing népszerű területe, a fizikai problémák, esetek, állapotok feltárására, megszüntetésére szolgáló kezelések, terápiák, melyek hatékonyan képesek, optimális időn belül, jelentős eredményeket biztosítani a klienseknek. Együttműködve az okok feltárásában, egy olyan organikus alapú, a beteg sejteket, az  alacsony rezgésű állapotából kijuttató technikák és eszközök segítenek a folyamatban, melyek nemzetközi szinten is elismertek és jelentős kutatási háttérrel és eredményekkel rendelkeznek. Ha a megoldás mellett Ön keresi, a jelenlegi fizikai jellegű problémáinak okait is, ezt a területet ajánlom önnek!

Ezen konzultáció vagy akár kezelések során, megtanulható, hogy felülírjuk a megszokott belső kialakult programjainkat, megváltoztassuk szokásainkat. Hogy új szabályrendszert alakítsuk ki önmagunkban, mely alapjaiban változtatja meg a működésünket. Ezek a változtatások, magukkal hozzák az életfolyamataink, a kapcsolataink, a kommunikációnk változásait, így válik lehetségessé a lehetetlen, valóssá a valótlan, reálissá az irreális. Önmagunk átalakított, átformált egyénisége rajzolódik ki ezen az úton, melynek csak a saját motivációnk és kitartsunk szab határt.