Testfrekvenciák  

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Testfrekvenciák

A testünk, a szervezetünk bonyolult ökoszisztémája, millió sejttel, működési mechanizmussal biztosítja számunkra mindazt amire szükségünk van az élethez. Ennek a bonyolult rendszernek az egészséges, egyensúlyi állapota képes arra, hogy az életünket megfelelő szinten tudjuk élni, legyen energiánk, legyünk képesek fejlődni, erőt, hatást, befolyást kibocsátani, amire szükségünk ahhoz hogy hatással legyünk a környezetünkre és ezáltal egész világra. A testünk egészsége, a szervezetünk tökéletessége képes arra, hogy a lehető legnagyobb vitalitással éljük az életet.

Test és lélek harmóniája

Hogyan vagyunk képesek egészségesek maradni, Hogyan vagyunk képesek a testünket fitten, jól működően, fiatalon tartani? Hogyan tudjuk visszafordítani vagy akár megelőzni a civilizációs fizikai testünket érintő betegségeket? A Testfrekvenciás területen, személyre szabott programokat állítunk fel, melyek során olyan technikákat és eszközöket alkalmazunk melyek hatékonyan segítenek a fizikai test éppen tartásában, regenerálásban. 

A személyes egészségi állapot, a test-szellem-lélek hármas dimenzión keresztüli vizsgálata, olya a szervezetben tapasztalt és megnyilvánuló problémákra világít rá, melyek tünetei, állapotai negatívan bizonyos esetekben pedig negatívan befolyásolják a hétköznapi életvitelt, akár még hétköznapinak tűnő egyszerű folyamatokban is nehézségeket okozva.

A Lélekfrekvenciás programok során, olyan az együttműködési hajlandóságon és a tiszta szándékon alapuló kapcsolatokat alakítunk ki, melyek során a felszíni tudott és megnyilvánuló tényektől, tünetektől, tárgyilagos állapottól, a mentális test érzésein keresztül, eljutunk a tudatalatti világ és annak programjainak rendszerébe, ezáltal hangolódva azok saját a frekvenciáira. 

Ezen az úton keresztül, képessé válunk a rezgések befolyásolására és megváltoztatására.  Verbálisan, mentálisan, tudati szinten és a tudat alatti szintjén is. Csodálatos utazás, felemelő változásokkal. 

Az Innovatív Healing népszerű területe, a fizikai problémák, esetek, állapotok feltárására, megszüntetésére szolgáló kezelések, terápiák, melyek hatékonyan képesek, optimális időn belül, jelentős eredményeket biztosítani a klienseknek. Együttműködve az okok feltárásában, egy olyan organikus alapú, a beteg sejteket, az  alacsony rezgésű állapotából kijuttató technikák és eszközök segítenek a folyamatban, melyek nemzetközi szinten is elismertek és jelentős kutatási háttérrel és eredményekkel rendelkeznek. Ha a megoldás mellett Ön keresi, a jelenlegi fizikai jellegű problémáinak okait is, ezt a területet ajánlom önnek!