Dimenzióim

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Molnár Beatrix - Dimenziói

Egy abszolút mai nőnek vallom magam. Ami leginkább megkülönböztet talán másoktól, az, az olthatatlan tudás és információ vágy ami születésem óta szüntelenül érzek magam. A Világ megismerése, az emberekkel való kapcsolatépítés, az új tudások, tudományok megszerzése, olyan motivációs erővel vitt és visz előre a mai napig, hogy megállíthatatlanul haladva folyamatosan újabb és újabb ismereteket tudtam és tudok megszerezni. Figyelve a pályámon a tudományos és szakmai élet vezető személyeit, tudományos irányzatait, kialakult egy olyan egyedi sajátságos működési rendszerem, melyet Innovatív Heaing néven kezdtem el működtetni.

Innovatív Healing

A rendszer amit felépítettem, alapvetően alkalmas és képes arra, hogy a mai, erősen materialista világba, elhozza, érthetővé és elérhetővé tegye a tudományos alapú, természetes, de nem feltétlenül klasszikus healing technikákat.

A saját életemben mindig nagy hangsúlyt fektettem önmagam változásainak, folyamatainak figyelésére és elemzésére és ez egy állandó fókuszált nézőpont és szemlélet kialakulásához  vezetett. Figyeltem magam körül a történéseket, melyeknek részese voltam és igyekeztem megtanulni, átérezni, igazán megélni azokat a belső folyamatokat, amelyek ezekhez a történésekhez kapcsolódtak. 

Élmény-érzések, félelem és aggódás-érzések, szeretet érzések, vágy érzések, felemelkedések és esetleges bukások, mind mind egy tanulmány volt számomra, mely megtanította hogy hogyan működnek az ok-okozati összefüggések a fizikai környezet és az ember belső lelki, tudati világa között. Ezeket a belső tapasztalásokat kezdtem el összekötni a tanulással és a tudományos ismeretekkel.