Csoportos Rezgésterek

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Egy csapatban lenni

A csoportos konzultációk, képzések, az a terület, amely a legnagyobb kihívást  jelenti több szempontból is, mégis ez az a terület, ahol a legrövidebb idő alatt a legmagasabb szinteke lehet eljutni. Egy csoporttal közös rezgéstérben lenni, egyet jelent a rezgések összeadódásával. Legyen szó egy csapat meetingről, vagy egy Theta Healing oktatásról, a jelenlévők energiái megtöbbszöröződve képesek hatással lenni. Eg közös teremtő folyamat, egy új technika elsajátítása vagy akár egy közös meditcáció, képes és alkalmas az azonnai eredmények beteljesítésére. Éppen ezért a közös csoportos rezgésterek, csodákra képesek.

Együtt, működünk

Rengeteg olyan alkalom van az életben, amikor több, akár több tíz, száz ember tartózkodik egy helyen. Egy sport vagy kulturális esemény, koncert, előadás, képzés, szeminárium. Megfigyelhető, érzékelhető az a közös fokozott rezgéstér, mely ilyen alkalmakkor kialakul. Az emberek szinte együtt vibrálnak, együtt éreznek. Ezt a különös megfoghatatlan, mégis rendkívül jól működő közös rezgésteret lehetünk képesek megteremteni egy olyan úton, ahol a fizikai elkülönülés, a földrajzi koordináták már nem jelentenek akadályt. A kvantum fizika, mely az Innovatív Healing program alapvetéseit fogalmazza meg, hatékonyan hidalja át, magával a rezgéssel és a saját energiáink kiterjesztésével a fizikai akadályokat. A konzultációk és képzések során lehetőség nyílik ezen technikák elsajátítására. 

A csoportos képzések és tréningek során olyan tapasztalatokat szerezhetnek a résztvevők, mely az eddig alkotott nézeteiket, életelméleteiket gyökeresen megváltoztathatják. Képessé és alkalmassá válhatnak, eddig ismeretlen képességeik, tehetségeik, egyedi jellemvonásaik kinyilatkoztatására, melyek eddig csak a tudatalatti, tudattalan rétegeikben voltak elérhetőek. A csoportos tréning azok a programok, amelyek egy új megalkotását hozhatja magával, aki félelmek nélkül, önfeledten a saját pozitív tulajdonságainak előtérbe helyezésével, egyéni jóságával és komplexitásával tud egy csoport, vagy társaság részese lenni. 

Ne fél mások előtt beszélni! Ne félj a mások előtti szerepléstől! Ne aggódj mások véleménye miatt! Ne gondolj azonnal negatív dolgokra amikor ismeretlenekkel vagy egy helyen! Légy önmagad legjobbika, mutasd meg a világnak az egyediséged, különlegességed! Légy Te a csoport, csapat középpontja! Fókuszáld Te a társaid energiáit! Nyiss utat a motivációnak, a vonzásnak, a teremtésnek a csoportos összehangolódás útján! Ez a terület megteremti az egységet, felemeli a tudat az egyéni tudatosság szintjéről a csoport tudatosság szintjére. Támogatja a közös energiák általi folyamatokat.