Páros frekvenciák

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Páros frekvenciák

Fontos megfigyelése volt az életemnek az a szakasz, amikor elkezdetem az emberi kapcsolatok, együttműködések részleteivel foglalkozni, ezt is a közös rezgésterek aspektusából. Az elköteleződés, vagy annak az esetleges hiánya, az alá-fölé rendeltség, a hiány, vagy veszteség mind mind olyan emberi kapcsolati, vagy akár párkapcsolati terület, mely külön fejezetet érdemel, én mégis egy saját közös rendszerben gondolkodva kezdtem látni ezt az egész kéréskört. Bizonyított az egyes érzések, jelenségek, folyamatok saját rezgés tartománya, éppen ezért egy saját szisztémát kapcsolva kezdtem el foglalkozni az emberi kapcsolatokkal.

Egymásra hangolódva

Amikor párokkal együtt, vagy akár külön-külön van szerencsém találkozni, az első amire ösztönösen a saját érzékelésem fókuszál, az az emberek aurája, rezgéstere, ami a saját személyes frekvenciát rezegteti a világ felé. Ha valaki beteg, fáradt, elgyötört, szomorú, csalódott, szorong, aggódik, akkor egy alacsonyabb frekvenciát lehet tapasztalni körülötte. Azonban ha vidám, ha tele van erővel, bizakodó, optimista, motivált, egy jóval magasabb frekvenciát bocsát ki magából. A páros kezelések alapja, a közös frekvencia, a közös rezgéstér megtalálása. Ez jelenti alapot a közös hajlandósággal és akarattal megalapozott építkező munkához, melynek eredményeként újra erős és stabil kapcsolat épülhet, elmélyülhet az elköteleződés, intenzívebbé válhatnak az érzések, az érzelmek. Együtt érezni, együtt rezegni, bizalommal, szeretettel, őszintén.

A lelki béke, a közös béke, bizalom, őszinteség együttműködési alapja. A konzultációink során felfedjük a párok előtt azokat az akadályokat, blokkoló tényezőket, melyeknek köszönhetően azt érzik valami nincs rendben. Hiányzik a bizalom, az elfogadás, sokszor mintha nem egy nyelvet beszélnének. Ilyenkor az érzelmi köteléket sok esetben a másik személy elvesztésének elkerülése, vagy egy barátság, egy kapcsolat, egy munkahely elvesztésének a veszteség érzete és az által az egyedülléttől vagy egyéb veszteségtől való félelem ami irányítja és nem tiszta kapcsolati értékek. 

A programjaim során megtanulható, hogy ne a félelmeink irányítsák a cselekvéseinket, vagy a döntéseinket és hogy a tudatos működéssel és különböző technikák alkalmazásával, mi magunk is képesek vagyunk kézben tartani emberi kapcsolatainkat, anélkül hogy méltatlan esetleg megalázó helyzeteket kellene újra és újra megélnünk. Kifejezetten javasolt ez a terület azoknak, akik szeretnék újraértelmezni önmagukat egy emberi kapcsolatban, ahol úgy érzik nincsenek helyén a dolgok, ahol felborult az egyensúly, ahol több a stressz s a fokozott helyzet, mint a béke és a harmónia.