Konzultációk

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Személyes kapcsolódások

A személyes Innovatív Healing konzultációk során bizalmi kapcsolódásra van szükség ahhoz, hogy egységbe kerüljön a Konzulens és a Kliens. Ennek a közös harmóniának a megteremtése, egy meghitt, bizalommal, elfogadással, nyitottsággal és szeretettel teli kapcsolódás, mely lehetőséget biztosít a személyes problémák, akadályok, tudott felszíni, fizikai, vagy a tudata alatti mélységekben rejtőző gyökerek és okok megtalálására. A konzultációk során a feltáró bizalmi beszélgetések, a közös frekvencia megteremtése, a lélek, az elme és a spirituális mezők megnyitása a cél. Együtt gondolkodunk, együtt rezgünk, együtt lélegzünk.

Bizalom dimenzió

Amikor valakivel először találkozom fizikai értelemben, mindig valami felemelő izgalommal és nyitottsággal, illetve teljes elfogadással, az empátia maximális megnyilatkoztatásával fogadom a vendégeket. Ez egy tökéletesen diszkrét, mondhatni meghitt első momentum, mely során a közös rezgés térben oldjuk fel a belső feszültségeket, aggodalmakat, félelmeket, utat engedve a belső energiák tökéletes megnyilatkozások. Felszabadítanak érzelmeket, érzéseket, kiengedjük a belső negatív programok okozta blokkoló tényezők hatásait és utat nyitunk a feltétel nélküli energiaáramlásnak. Ez az a dimenzió, ahol lehetőség nyílik a tökéletes együttműködésre, az új információk befogadására, a régi haszontalan, beragadt elemek elengedésére. Itt tudunk változást, fejlődést, teremtést indítani.

A csoportos képzések és tréningek során olyan tapasztalatokat szerezhetnek a résztvevők, mely az eddig alkotott nézeteiket, életelméleteiket gyökeresen megváltoztathatják. Képessé és alkalmassá válhatnak, eddig ismeretlen képességek, tehetségek, egyedi jellemvonásaik kinyilatkoztatására, melyek eddig csak a tudatalatti, tudattalan rétegeikben voltak elérhetőek. A csoportos tréning azok a programok, amelyek egy új megalkotását hozhatja magával, aki félelmek nélkül, önfeledten a saját pozitív tulajdonságainak előtérbe helyezésével, egyéni jóságával és komplexitásából tud egy csoport, vagy társaság részese lenni.

Amikor a konzultáción megjelent személyek, még a megértés, elfogadás fázisában, keresik a megnyílás, a befogadás módját, amikor a bizalmi kapcsolódás kialakításán dolgozunk, feltétlenül fontos hangsúlyozni, hogy meg kell fogalmazódjon a tiszta szándék, illetve a hajlandóság. Csak ezen két momentum megléte ad lehetőséget az igazi együttműködésre és az energiamezők szabad áramlására. Ebben a dimenzióban, ebben a definiált állapotban képes az ember arra, hogy olyan változások, átíródások menjenek végbe fizikai, lelki és szellemi szinteken, melyek képesek és alkalmasak a való életében is változásokat előidézni. A Theta Healing™ kiemelkedő hatékonysággal működő folyamatosan fejlődő technikája, kiváló eszköz ennek a változásoknak az elérésére.