Lélekfrekvenciák

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Lélekfrekvenciák

MInden energia és mindennek frekvenciája van. Létezik egy olyan állandó mező ami körülveszi a mindennapjainkat. Egy olyan, szabad szemmel láthatatlan rezgéstér ez, mely mindent áthat és mindent átölel. Így lehetséges az hogy mindennek, az érzéseknek, a betegségeknek, a gondolatoknak egyaránt saját frekvenciája van. Ebbe a térbe lépünk be a konzultációs és a programok során és a rezgések útján, különböző technikákkal tárjuk fel azokat az összefüggéseket, melyek által rátalálunk tünetek, betegségek, élethelyzetek okaira. A lélek frekvenciákra való kapcsolódás, közös nemzetközileg ismert és elismert technika által válik lehetségessé.

A lélek egészsége, a test szabadsága

Immár több mint 10 éve kezdtem el a Tetha Healing technikával foglalkozni, kutatni, tanulni és ez az elköteleződés a legmagasabb szintre juttatott ebben a tudományba. Számtalan diploma megszerzése után immár Science fokozattal rendelkezem.

Az élet és akár a szakmai filozófiámat is konkrétan meg tudom egyben fogalmazni. Megismerni a legújabb értékalapú információkat, alkalmazni, használni a tudást, átadni másoknak és együttműködni. Ennyire egyszerű, mégis felemelő!

Amikor valamilyen fokozott lelki állapot terheli a szervezetünket, sokkal gyorsabban tudnak kialakulni betegségek, állapotok, melyek szervi elváltozásokhoz, depresszióhoz és más fizikai vagy mentális tünetekhez vezetnek. Ezek kialakulásának megelőzése, felfedezése, kezelése, ma már bizonyított és hatékony különböző alternatív módszerek és technikák segítségével. Tudatos konzultációk, tudatalatti programok feltárásával, elemzésével, kezelésével.

A Lélekfrekvenciás programok során, olyan az együttműködési hajlandóságon és a tiszta szándékon alapuló kapcsolatokat alakítunk ki, melyek során a felszíni tudott és megnyilvánuló tényektől, tünetektől, tárgyilagos állapottól, a mentális test érzésein keresztül, eljutunk a tudatalatti világ és annak programjainak rendszerébe, ezáltal hangolódva azok saját a frekvenciáira. 

Ezen az úton keresztül, képessé válunk a rezgések befolyásolására és megváltoztatására.  Verbálisan, mentálisan, tudati szinten és a tudat alatti szintjén is. Csodálatos utazás, felemelő változásokkal. Ha úgy érzi hogy lelki eredetű okai vannak a jelenleg az életében fennálló helyzeteknek, folyamatoknak, akkor ezt a területet ajánlom önnek!