Mentorálás

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Vezetni felelősséggel

A csoportos konzultációk, képzések, az a terület, amely a legnagyobb kihívást  jelenti több szempontból is, mégis ez az a terület, ahol a legrövidebb idő alatt a legmagasabb szinteket lehet eljutni. Egy csoporttal közös rezgés térben lenni, egyet jelent a rezgések összeadódásával. Legyen szó egy csapat meetingről, vagy egy Theta Healing oktatásról, a jelenlévők energiái megtöbbszöröződve képesek hatással lenni. Eg közös teremtő folyamat, egy új technika elsajátítása vagy akár egy közös meditáció, képes és alkalmas az azonnali eredmények beteljesülésére. Éppen ezért a közös csoportos rezgésterek, csodákra képesek.

Az Innovatív Healing mentorprogramok során, személyre szabott programok kerülnek kidolgozásra. Ezeknek a programoknak a kidolgozásához az előzetes feltárások, meg- és felismerések adnak térképet, amelyen az okoktól, az okozatokon át, a teljes változásig viszi el e program a résztvevőket. A mentor programok, minden esetben több alkalmas, egy hosszabb idő intervallumot felölelő folyamatok, amelyek egyedileg alakítva, bizonyos rendszerességgel, lépésről-lépésre visznek előre. A szisztematikusan felépített előrehaladás, időt ad az el- és befogadásra, a feldolgozásra, teret biztosít az új szokásokat új rezgések, energiák kialakulására.

Követni bizalommal

Amikor létrejön egy személyes mentorprogram, már az elfogadás utáni elköteleződés stádiumában működik együtt mentor és mentorált. Túl vannak azon a szakaszon, mely a folyamatok stabil, biztonságos alapját biztosítja. Megvan a bizalom, megvan a közös rezgéstér a közös motiváció, mely a folyamatos és akadálymentes program kiteljesedést biztosítja. Ebben az energetikában, könnyedén tudnak manifesztálódni azok a változások, célok, melyek a kliensek számára az igazi változást, az igazi eredményességet jelenti. Együtt haladnak a változási folyamatok kívül és belül. A belső programok, a személyes hitrendszer, az önbizalom, a belső erő, döntésképesség változásai, a külső tényezők, a megjelenés, a vitalitás, a személyes energetika változásait is elhozzák. 

Ezek a végbemenő csodálatos beteljesülések és változások magukkal hozzák a személyes külső világ változásait is. Ahogy változik a belső világ, változnak az egyéni energiák, változik kívül a kommunikáció, a kapcsolódás, a személyes környezet és úgy egyáltalán minden ami az egyént életét jellemzi.  A mentorálás folyamata képes eljuttatni oda a klienseket ahová korábban vágytak, képes megteremteni azokat a körülményeket, azt az életminőséget amelyet élet célul tűzött ki. A mentor program során az akadályok feladatokká alakulnak, a nehézségekből támogató energiák lesznek, a motiválatlanságból motiváltság születik

A mentor támogatja, segíti, inspirálja, motiválja az egyéneket, vezetve azon a közösen kialakított úton, melyeknek célja a saját életút beteljesítése, a saját célok, vágyak elérésére. Megvalósítva közben azokat a változásokat, melyek a jobb, erősebb, egészségesebb, harmonikusabb én elérését teszik lehetővé, Nem elérhetetlen álmokat kergetünk, hanem valós beteljesülésekkel teli csodálatos fejlődési folyamaton haladunk végig. A fejlődésnek az életben soha nincs vége. Amikor valaki megáll, nem változik, stagnál a világ elmegy mellette. Megreked egy szinten, egy kényelmes komfortos zónában, ahol már nincs jelen a változás csodája.