Küldetésem

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Molnár Beatrix - Küldetése

A helyem a világban immár több mint 10 éve, az az elköteleződés határozza meg, a személyes fejlődés, az önismeret, a gyógyítás-öngyógyítás természetes és spirituális tudományainak komplex világa iránt érzek. Az önmagamban megfogalmazódott konkrét cél az ezzel párosuló erős vágy és a tudásszerzés és a tapasztalások során elnyert mély hit, több mint 10  éve egyértelművé tette számomra az igazi utamat. Az az utat, melyet jelen tevékenység testesít meg, a korábbi céljaimat, egy magasabb, komplexebb szintem megfogalmazva. Segíteni másokat, támogatni tudással, gyakorlattal, módszerekkel, eszközökkel.

Innovatív egészség

Immár több mint 10 éve kezdtem el a Tetha Healing technikával foglalkozni, kutatni, tanulni és ez az elköteleződés a legmagasabb szintre juttatott ebben a tudományba. Számtalan diploma megszerzése után immár Science fokozattal rendelkezem.

Az élet és akár a szakmai filozófiámat is konkrétan meg tudom egyben fogalmazni. Megismerni a legújabb értékalapú információkat, alkalmazni, használni a tudást, átadni másoknak és együttműködni. Ennyire egyszerű, mégis felemelő!

A vízióm egy sokkal békésebb, tudatosabb és egészségesebb világ. Sokkal több harmóniában, egyensúlyban élő ember és kapcsolat. Amit én tudok, örömmel megteszek a magam módján. Persze én csak egy kis pont vagyok, de igyekszem a hatásomat kiterjeszteni a vízióm elérésének támogatására. Igyekszem megismertetni az Innovatív Healing módszert az emberekkel. Támogató szeretettel fordulok minden olyan személy irányába, aki már valamilyen problémával keres meg és azokat is proaktívak és megelőzvén a bajt, preventív információkért, tanácsokért, eszközökért vagy módszerekért fordulnak hozzám. Szeretnék a leghatékonyabb módon hozzájárulni ahhoz, hogy a vízióm, legalább egy része valóra váljon..