Középpontjaim

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Molnár Beatrix - Középpontjai

Amikor önmagamat vizsgálom, sokszor, sokféleképpen látom a saját személyiségemet. Sokszínű, sokféle energia, sokféle rezgés vesz körül, melyek egy része belőlem, az én középpontomból, elmémből, lelkemből, testemből ered. Éppen ezért látom magamat egy több dimenziós lényként. Egy igazi középpontomon belül, több origó is létezik és végzi feladatát. A fizikai test és mentális test megközelítés, a mai spiritualitással már igazán átszőtt világban, nem ördögtől való dolog. Az én középpontjaim, az én igazi lényem értékrendszerének fókuszpontja.

Fizikai és mentális origo

A legfontosabb amit meg tudok fogalmazni az igazi lényegemet tekintve, az a mérhetetlen vágy láthatatlan energiája, ami a tudás és a támogatás sűrű, millió láthatatlan részecskéből álló esszenciája. 

Amikor az emberekkel beszélgetek, kapcsolódók, információt kapok, érzelem rezdüléseket érzékelek, az elme által kibocsátott jeleket fogok és egy tudattalan képalkotás részesévé válok. Olyan információk jutnak el hozzám, melyek által hatékony támogatója tudok lenni a helyzeteknek. A saját középpontjaimból kiindulva, a fizikai térben, organikus megoldásokkal, testi, szellemi, lelki szinten 

teremtek meg olyan folyamatokat, melyek emelik egy adott személy rezgésszintjét, egy jelenlegi állapot minőségét. Közös rezgésteret teremtünk. Láthatatlan, megfoghatatlan, mégis érezhető energia mezőben nyílik lehetőség, a problémák, akadályok okainak felfedésére és valós elérhető megoldások megtalálására. Ilyenkor a középpontok összekapcsolódnak és a fizikai elkülönülést felülírja a mentális összekapcsolódás.