Frekvenciáim

Szeretné megtapasztalni az Innovatív módszereket!

Szükségem van a legfrissebb tudományos módszerek, technikák és termékek megismerésére!

Molnár Beatrix - Frekvenciái

Az állandó vibrálás, az információk folyamatos áramlása, kialakított egy olyan érzékelést bennem, melyen keresztül egy sajátságos világ alakult ki körülöttem. Figyeltem a különböző helyzeteket, szituációkat, milyen érzésekkel kapcsolhatók össze és ezekhez hozzárendeltem egy finom rezgésteret, mely segítségével különbséget tudtam tenni egy-egy cselekmény, állapot érzelmi tudati frekvencia áramlásai között. Ezek az élmények akkor váltak igazán felemelővé amikor megismerkedtem a Tetha Healing™ technikával, ami a kvantumfizika elveit követve a világot mint energia- és rezgés rendszert definiálja.

Minden energia

A Theata Healing™ technika olyan új rezgés érzékelési és megélési élményeket hozott az életembe, melyeknek köszönthetően teljeses új alapokra tudtam helyezni az életszemléletem, a szakmai látásmódomat.

Egy teljesen új világ tárult ki előtte, a kvantumfizikai csodái által érthetővé és elérhetővé téve olyan ismereteket, folyamatokat, beteljesüléseket, melyeket addig, a klasszikus elme, materialista logikájú működése erősen korlátozott. 

Megtanulva különböző technikákat, eljutva a legmagasztosabb mélységekbe és magasságokba, a teremtés, a gyógyítás, a hatással, befolyással lenni fogalmak egy teljesen más dimenzióba kerültek mindezek által. Én ettől csak még aktívabb és még motiváltabb lettem, mindezek megélését, mindezek használatát és mindezek átadását, tanítását is beleértve.