Amikor másoknak segítünk, a saját rezgés szintünket is emeljük

Azzal tehetünk a legtöbbet önmagunkért, ha másoknak segítünk? Hogy is van ez?? Lássuk a képletet…

 

A tradicionális gyógyító és tanító elméletek szerint, az emberi elme akkor képes a leghatékonyabb tanulásra a dolgok, tudományok mély elsajátítására, amikor maga az alany  is az információk továbbadásán, egyfajta tanításán keresztül, maga is tanítóvá válik. Ilyenkor az információk, olymódon jelennek meg a tudat rétegeiben, melyek konkrét összekapcsolódásban vannak a tudatalatti rétegekben elraktározott információkkal és ezáltal a mindennek feletti univerzális tudás rétegeivel. Egyfajta csatorna jelenik meg az egyén és a felsőbb tudásrétegek között, megnyitva olyan intelligenciát, olyan eddig ismeretlen tuádokat, információkat, mely azelőtt nem voltak ismertek. Ennek a folyamatnak a tudatos technikává alakítása segít a fejlődés kiszésítésében. 

 

A személyes tudás, a tapasztalatok átadása, egy segítő, támogató, pozitív energia átadással kapcsolatos felemelő folyamat, mely által egy közös rezgéstérbe vonva  nyújthatunk segítséget.

#healing #mentoring #támogatás

Legutóbbi posztok

Érdekli egy téma?

Ha bármelyik téma felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van, vagy segítségre lenne szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

Categories