Young Living

Mit kell tudni a Young Living termékekről?

Az illóolajokat évezredek óta használják kozmetikai célokra, valamint szellemileg és érzelmileg felemelő tulajdonságaik miatt. A Young Living mindig is élen járt abban, hogy ezt az ősi hagyományt eljussa a modern felhasználókhoz, milliókat vezetve be egy olyan teljes lélek/test wellnessbe, amelyről álmodni sem mertek volna.

Legyen szó akár szépségápolásról, akár otthonod tisztításáról, akár testi-lelki egyensúlyodról, a Young Living palettájában biztosan találsz megfelelő illóolajat.  

Érezd magad jobban!

Minden illóolaj összetett, kellemes és egyedi illattal rendelkezik, érzelmeket vált ki, amelyek segíthetnek egy teljesebb és kiegyensúlyozottabb élet elérésében. Szeretnéd újra felfedezni a békét, az egyensúlyt és az örömöt? Használd illóolajainkat és keverékeinket párologtatáshoz, nyugtató fürdőkhöz, masszázshoz, inhalációhoz vagy helyi alkalmazáshoz.

Javítsd fizikai jóllétedet!

A modern életmód nem mindig teremt optimális feltételeket a fizikai jóléthez. A helytelen táplálkozás, a testmozgás hiánya és a környezeti méreganyagok túlzott mennyisége kiegyensúlyozatlanná teheti a szervezetet, és csökkenti az energiaszintet. Illóolajaink és illóolajjal átitatott termékeink célzott megoldásokat kínálnak az egyensúly helyreállításához és a legjobb közérzethez.

Fokozd a spirituális tudatosságod!

A növényekből származó illóolajok mindig is fontos szerepet játszottak a vallási és spirituális szertartásokban, segítve a résztvevőket, hogy kapcsolatba kerüljenek valami náluk nagyobb dologgal. Az ezekben az olajokban található tiszta összetevők stimulálják a szaglóreceptorokat, és aktiválják az agy limbikus rendszerének azon régióit, amelyek a memóriához, az érzelmekhez és a lelkiállapothoz kapcsolódnak. A spirituális összpontosításhoz népszerű illóolajokat és keverékeket választhatsz magadnak.

Szépségápolás illóolajokkal?

Igen. Bele fogsz szeretni az illóolajok széles választékába, amelyek segítenek megőrizni bőröd tisztaságát, hidratálnak, és fiatalos ragyogást kölcsönöznek neked! Az illóolajok még abban is segítségedre lehetnek, hogy hajad is egészéges és puha legyen. Természetes eredetű összetevőket használva bőr- és hajápoló megoldásaink megkönnyítik számodra az illóolajok csodálatos előnyeinek mindennapi élvezetét.