A ThetaHealing®-ben a Teremtés azt jelenti, hogy hogyan lehetséges valamit létrehozni a fizikaiban, a Mindenség Teremtőjének segítségével.

Amit gondolunk és mondunk, annak közvetlen hatása van arra, hogy mit teremtünk és hogy hasznunkra vagy kárunkra van-e. Ha állandóan azt mondod, hogy szegény vagy, az leszel. Ha állandóan azt mondod és azt gondolod, hogy anyagilag bőségben élsz, úgy lesz. Rendkívül fontos, hogy ebben az értelemben pozitív gondolkodásmódban maradjunk.

Az igazság az, hogy mi teremtjük a saját valóságunkat és éppen ezért lehetséges az is, hogy a lehető legjobbat teremtsük. De először el kell döntened, hogy mit szeretnél az életedben. Van egy álmod, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél? Itt a lehetőség, hogy megteremtsd!

Ez a kurzus segít megtalálni azt a sok mélyen elrejtett blokkot, amely közted és céljaid között áll. Megmutatja, hogyan kell mélyre ásni, megtanít kinyilvánítani a szándékodat és segít, hogy hogyan élj olyan életet, amiben minden érted dolgozik.

De még mielőtt azt hinnéd, ez nem a gyors gazdagodás receptje, hanem egy univerzális eszköz, amellyel életed minden területén kihasználhatod a gazdaggá válás lehetőségeit.

ELŐFELTÉTELEK: ThetaHealing® Alap tanfolyam (DNS1) és ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2), ThetaHealing® ’Áss mélyebbre!’ (Dig Deeper)

Keress meg, ha van kérdésed

Social mediaban is megtalálsz