Tanuljunk meg igazán szeretni!

Egyénenként folyamatosan változunk és fejlődünk, e folyamat során pedig nagyon fontos, hogy egészséges, támogató kapcsolatokkal vegyük körbe magunkat, hiszen csak a számunkra valóban megfelelő emberekkel tudunk magabiztosan előrelépni az életben.

Ez a kurzus valóban megváltoztatja az életedet, és felkészít a továbblépésre azáltal, hogy világossá válik számodra, kik tartoznak a belső körödbe. Megtanulod, hogyan dolgozz magadon annak érdekében, hogy a megfelelő és hasonló gondolkodású embereket vonzd magadhoz és hogy ők a belső köröd részeivé váljanak.

A Te és a belső köröd célja, hogy segítsen sikereket elérni életed minden területén azáltal, hogy a megfelelő emberekkel veszed körül magad.  

Ezen a szemináriumon megtanulod, hogyan ismerd fel belső körödet, és hogyan ismerd fel a körülötted lévő emberek fejlettségi szintjét. A kurzuson megismerheted az elme különböző szakaszait és megtanulhatod, hogyan dolgozz velük.

Gyógyítóként, ha olyan emberek vesznek körül, akiknek állandó bátorításra van szükségük, nagyon hamar kimerülsz. Ezért a belső körödben néhány embernek kell lennie, aki energiával töltenek fel.

A kurzuson azt is megtanulod, hogy hogyan és miért változik folyamatosan a belső köröd, miért cserélődnek a barátaid, és milyen emberekkel érdemes magad körül venned, hogy feltöltődj és jól érezd magad, hogy továbbra is adni tudj a világnak.

ELŐFELTÉTELEK: ThetaHealing® Alap tanfolyam (DNS1) és ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2), ThetaHealing® ’Áss mélyebbre!’ (Dig Deeper)

Keress meg, ha van kérdésed

Social mediaban is megtalálsz