Egy olyan kalandra hívlak, amely során megtalálhatod magadban a szivárványgyermeket!

Mai világunk olyan gyerekekkel, tinédzserekkel és fiatal felnőttekkel van megáldva, akik intuitív tehetséggel rendelkező, rendkívül szeretetteljes egyének, más idők és helyek emlékeit, végtelen szeretetet és türelmet hoznak magukkal.

A szivárványgyerekek bölcs lelkek, akik újfajta bölcsességet kínálnak, és képesek megváltoztatni a körülöttük lévő világot. Érzékenyek, együttérzőek és tisztában vannak mások érzéseivel.

Az indigógyerekek új korszakot nyitottak meg, és a körülöttük lévő negativitás befolyásolhatja őket, de most átválthatnak magukban a szivárványgyerekekre.

A Szivárványgyermek szemináriumokat nekik, szüleiknek, gondozóiknak és tanáraiknak tervezték. Ez a figyelemre méltó program segíti a lelki fejlődést egy biztonságos és szeretetteljes környezetben, így megoszthatják másokkal saját különleges ajándékaikat is.

Ez egy kaland, ahol megtanulhatod, hogyan kapcsolódj a Feltétel Nélküli Szeretethez, elsajátíthatod a hitmunka alapjait és azt, hogyan lehetnek pozitív érzéseid. Megtanulhatsz kommunikálni az angyalokkal, a növényekkel és a kristályokkal valós gyógyításba is belekóstolhatsz, sőt még az állatok gyógyítása is a program része.

A kurzuson 16 különböző gyakorlatot tanulhatsz meg, amelyet akár gyermekként, akár felnőttként is gyakorolhatsz.

ELŐFELTÉTELEK: NINCS

Keress meg, ha van kérdésed

Social mediaban is megtalálsz