A DNS3 megtanít dolgozni a szerves és szervetlen anyagokkal, valamint megmutatja, hogyan léphetsz ki a saját korlátaidból, és hogyan érhetsz el az eddiginél is gyorsabban pozitív változásokat. A DNS3 megtanít arra, hogy hogyan lépj ki – a megfelelő tudás birtokában – a saját magad által teremtett valóságból.

A DNS3 óriási fejlődést jelent intuitív képességeidben. Segítségével új szintre emelheted a könnyedséget és felfedezheted a benned rejlő valódi potenciált.

A kurzus gyakorlatközpontú, arra fókuszál, hogy hogyan változtathatod meg a körülötted lévő világot és hogyan hozhatod létre saját valóságodat azáltal, hogy feloldod az ezen lévő blokkjaidat.

ELŐFELTÉTELEK: ThetaHealing® Alap tanfolyam (DNS1) és ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2), ThetaHealing® ’Áss mélyebbre!’ (Dig Deeper), ThetaHealing® Intuitív Anatómia

VAGY

ELŐFELTÉTELEK: ThetaHealing® Alap tanfolyam (DNS1) és ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2), ThetaHealing® ’Áss mélyebbre!’ (Dig Deeper), ThetaHealing® Te és a Teremtő, ThetaHealing® Te és a belső köröd, ThetaHealing® Világggal való kapcsolat

Keress meg, ha van kérdésed

Social mediaban is megtalálsz