A kurzus két hetében foglalkozunk a különböző betegségekkel és megismered a betegségek testi, lelki és érzelmi összetevőit.

Ezen a szemináriumon több, mint 100 betegséggel, rendellenességgel foglalkozunk és megtanulhatod ezek mélyreható megértését intiutív nézőpontból.

A tanfolyam alatt felfedezheted azokat a rejtett hitrendszereket, amelyek kapcsolatban vanna a betegségekkel és akadályozhatják azon képességeidet, hogy gyógyítsd a magadban vagy másokban tapasztalható érzelmi egyensúlyhiányt.

A kurzuson megtanulhatod, hogyan befolyásolják az érzelmek, a hiedelmek és a programok viselkedésünket, és hogy ezek milyen erős hatással vannak testünk jólétére.

Gyere, és ismerd meg azokat a programokat, hitrendszereket, intuitív meglátásokat, gyógymódokat és kiegészítőket, amelyeket Vianna értékesnek és hasznosnak talált a klienseivel való munkában.

ELŐFELTÉTELEK: ThetaHealing® Alap tanfolyam (DNS1) és ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2), ThetaHealing® ’Áss mélyebbre!’ (Dig Deeper), ThetaHealing® Inzuitív Anatómia

 

Keress meg, ha van kérdésed

Social mediaban is megtalálsz